Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

17ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ

Η περιβαλλοντική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καλεί τους μαθητές (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Σ.Δ.Ε., Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) να συμμετάσχουν στον «17° Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά». Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους για τα πουλιά.
Οι φωλιές πρέπει να είναι ξύλινες, γερές κατασκευές, να αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες και να έχουν την δυνατότητα να αναρτηθούν σε δένδρα.
Στο εξωτερικό κάτω μέρος της φωλιάς και στο σφραγισμένο φάκελο με τα στοιχεία του κατασκευαστή που θα τη συνοδεύει, πρέπει να είναι γραμμένα τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμου του δημιουργού και η ημερομηνία κατασκευής της.
Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 στο 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου (Ταϋγέτου 60 & Πασσώβ 8, τ.κ 111 41, Γαλάτσι. 
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται  τηλεφωνόντας στα: 210 2288340 & 210 2288341 ή στέλνοντας μήνυμα στο fax 210 2288340,και στο  e-mail: mail@2epal-galats.att.sch.gr.
Οι φωλιές μετά το τέλος του διαγωνισμού δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά θα αναρτηθούν σε δέντρα του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτση» του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου