Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ



ΕΝΑ  ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
 
Η  Πέμπτη  15  Μαΐου ήταν μία απλή, καθημερινή,  σχολική μέρα για τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου.  Οι έξι ώρες ήταν κανονικές διδακτικές ώρες και όλοι οι μαθητές περίμεναν την ώρα για να σχολάσουν.
 Ξαφνικά ενώ κανείς δεν το περίμενε η υποδιευθύντρια του σχολείου μας η κυρία Λουμπαρδιά μας είπε να πάρουμε τα πράγματα μας και να κατέβουμε στο γυμναστήριο με ηρεμία. Με περιέργεια  περιμέναμε  να  μάθουμε  για πιο λόγο βρισκόμασταν εκεί. 

Μετά απο λίγα λεπτά πληροφορηθήκαμε πως ο σύλλογος γονέων του είχε ετοιμάσει μία έκπληξη.   Εκπληξη προς τιμήν του διευθυντή του σχολείου μας του κύριου Καπόπουλου για να του πει «αντίο», λόγω του ότι, δυστυχώς, του  χρόνου δεν θα είναι διευθυντής αυτού του σχολείου, διότι θα βγει στην σύνταξη. 
Η κυρία Λουμπαρδιά  έφερε τον κύριο Καπόπουλο βρίσκοντας μια πρόφαση στο γυμναστήριο, τότε εμείς αρχίσαμε  αυθόρμητα να χειροκροτούμε. Εκεί του δόθηκαν ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα αναμνηστικό σε ένδειξη αναγνώρισης για όλα τα χρόνια του στα σχολεία.
 Εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων αλλά και εκπαιδευτικοί του σχολείου τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση  αλλά και πιο συγκεκριμένα για όλα όσα έχει κάνει στο σχολείο μας.
 Ο  διευθυντής μας συγκινημένος  έβγαλε λόγο, ευχαριστώντας  μας και χαρακτηρίζοντας μας με τα καλύτερα λόγια. 
Ήταν μια απλή και πάρα πολύ συγκινητική τελετή που μας άφηνε λύπη και χαρά συγχρόνως. Χαρά γιατί είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια σχολική χρονιά με έναν πολύ ξεχωριστό και υποδειγματικό Γυμνασιάρχη και λύπη που δυστυχώς θα τον αποχωριστούμε τη νέα χρονιά.
 Σας ευχαριστούμε κύριε Καπόπουλε. Θα σας θυμόμαστε με αγάπη…
ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΕΛΕΓΡΑΤΗ
 

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ









1 σχόλιο:

  1. Ένας πράγματικά άξιος διευθυντής και άνθρωπος. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Η συνεισφορά του στο 3ο Γυμνάσιο πολύ μεγάλη. Θα τον θυμόμαστε πράγματι με πολύ αγάπη.
    Νίκος Σταθογιαννάκης. (πρώην μέλος του συλλόγου και διαρκώς φίλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή