Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ



ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ  ΕΡΕΤΡΙΑ


Μονοήμερη εκδρομή στην Εύβοια πραγματοποίησε το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, μια αξέχαστη εμπειρία για τους μαθητές.
Το πανηγυρικό κλίμα της εκδρομής ξεκίνησε από τα πούλμαν. Όλοι έδειχναν να περνούν καλά, μιλούσαν, άκουγαν μουσική, ή απλώς κοιτούσαν την θέα έξω από το παράθυρο.
Η πρώτη στάση έγινε στην Χαλκίδα, και για λίγη ώρα είχαν οι εκδρομείς  την ευκαιρία να ξεκουραστούν παίζοντας με τους φίλους τους ή  κάνοντας βόλτες. Στη συνέχεια στους μαθητές δόθηκαν σνακ, προσφορά του Συλλόγου Γονέων  και κηδεμόνων.
Τελικός προορισμός η Ερέτρια,στην οποία οι μαθητές ξεχύθηκαν για την εξερεύνηση της κάτω από μια ηλιόλουστη μέρα. Όλοι έκαναν ότι τους ευχαριστούσε! Κάποιοι επέλεξαν να περπατήσουν, άλλοι να επισκεφτούν τα μαγαζιά, άλλοι διασκέδασαν στο λούνα  πάρκ, άλλοι έτρεχαν χαρούμενα στην άμμο ή έκαναν βόλτες δίπλα στη θάλασσα.
Και ξαφνικά συναντήσανε κάποιους απρόσμενους  εναέριους επισκέπτες: έξι αμερικάνικα αεροπλάνα έκαναν τον γαλάζιο ουρανό ακόμα πιο όμορφο, ζωγραφίζοντας πάνω του σχέδια σαν ένα μολύβι στο χαρτί.
’Έπειτα από αρκετές ώρες, και αφού όλοι είχανε περάσει εξαίσια επιβιβαστήκανε κατακουρασμένοι και καταϊδρωμένοι στο λεωφορείο, αλλά με αναμνήσεις που χαράχτηκαν στο μυαλό  με χρώματα χαράς.


Γκότση Στέλλα, Ζώη Μαρία, Αλεξάνδρα Κασούρα 

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου