Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΑΛΑΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Τελευταία ημέρα η σημερινή για τον διευθυντή Βασίλειο Αλατζά στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας. Επανέρχεται στο 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης, στην οργανική του θέση, ως διευθυντής. Με το τέλος της θητείας του αισθάνεται  την ανάγκη να επικοινωνήσει με την σχολική κοινότητα εκφέροντας τα εξής "λόγια από καρδιάς":

Αισθάνομαι τυχερός που διάλεξα ,όταν ακόμα μπορούσαμε να διαλέξουμε, το επάγγελμα– λειτούργημα του εκπαιδευτικού.
Η τύχη με έφερε στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας στις 18 Ιουνίου 2014.
Το σχολείο αυτό το αγάπησα παρά πολύ και συντονισμένα με όλους τους φορείς της εκπαιδευτικής ζωής προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για τη βελτίωση του σχολικού κλίματος.
Στη χρονική αυτή διαδρομή γνώρισα και συνεργάστηκα με τους συναδέλφους του σχολείου, τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας, με τους εκπροσώπους  του Δήμου Γλυφάδας, με τους μαθητές του σχολείου, την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Γλυφάδας, τη σχολική σύμβουλο παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου μας και με πολλούς άλλους.
Από όλους τους παραπάνω διδάχθηκα παρά πολλά πράγματα και τους ευχαριστώ γι΄ αυτό.
Τώρα λοιπόν που στο τέλος του παρόντος  σχολικού έτους λήγει η παραπάνω συνεργασία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους έναν προς έναν για τη καλή συνεργασία και για τη στήριξη που παρείχαν σε μένα και στο σχολείο όποτε χρειάστηκε.
Σε όλους τους παραπάνω εύχομαι  να έχουν υγεία, τύχη, δύναμη, κουράγιο και συνεργατικό πνεύμα για να μπορούν να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Ιδιαίτερα στους μαθητές εύχομαι καλή πρόοδο και γενικά να έχουν δύναμη για να μπορούν να διεκδικούν αυτά που τους ανήκουν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΛΑΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου