Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ON LINE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ



ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

Διαδικτυακός διαγωνισμός στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών με έπαθλο ένα δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης επιλέγοντας ανάμεσα από επτά γλώσσες, που διοργανώνουν  11 Πολιτιστικά, Γλωσσικά και Μορφωτικά Ιδρύματα και Πρεσβείες που εδρεύουν στην Αθήνα.
Το διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού έχει ως στόχο την ανάδειξη του συναρπαστικού κόσμου των γλωσσών. Οι συμμετέχοντες  πρέπει να  ανακαλύψουν μία ελληνική φράση, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις. Οι ορθές απαντήσεις  τους οδηγούν στη σωστή φράση και στην  κλήρωση. Οι νικητές κερδίζουν την παρακολούθηση ενός γλωσσικού τμήματος για ενήλικους: Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Σουηδικών, Πολωνικών ή Τσεχικών (Θερινό Τμήμα Εκμάθησης της Τσεχικής Γλώσσας στην Τσεχική Δημοκρατία το 2016).
Το μονοπάτι του διαγωνισμού περιλαμβάνει 12 στάσεις, μία για κάθε χώρα του διαγωνισμού και μία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η κάθε στάση έχει τρεις ερωτήσεις και σε κάθε ερώτηση επιλέγεις την σωστή απάντηση. Κάθε απάντηση αντιστοιχεί σε ένα γράμμα της ζητούμενης φράσης. Προκειμένου να βρεθούν οι σωστές απαντήσεις οι συμμετέχοντες μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες, μέσω διαδικτυακών συνδέσμων, των διοργανωτών κάθε χώρας, όπου έχουν τη δυνατότητα να βρουν τη σωστή απάντηση στην αντίστοιχη ερώτηση!
 Έχοντας βρει την ζητούμενη φράση την δηλώνετε μαζί με τα ζητούμενα προσωπικά στοιχεία σας και ποια γλώσσα θέλετε να παρακολουθήσετε.
 Μετά τη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων, εμφανίζεται το μήνυμα "H φόρμα έχει αποσταλεί επιτυχώς" όταν πατήσετε το κουμπί "Yποβολή". Εάν προκύψει πρόβλημα στη διαδικασία αποστολής εμφανίζεται ένα πορτοκαλί μήνυμα "error".
 Ο διαγωνισμός λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 23:59.  Οι νικητές ανακοινώνονται το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2015.
Περισσότερες πληροφορίες και για την συμμετοχή  στον διαγωνισμό πατήστε ΕΔΩ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου