Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Δ΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας επέλεξαν οι Υπεύθυνοι Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών θεμάτων της  Δ΄ Διεύθυνσης Αθήνας, για την συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της εμβέλειας τους που πραγματοποιούν Προγράμματα εκτός ωρών διδασκαλίας.

Η ενημερωτική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών εκπαιδευτικών. Τους δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νεώτερα δεδομένα στην οργάνωση των προγραμμάτων, αλλά και να επικοινωνήσουν οι εκπαιδευτικοί μεταξύ τους. Να ανταλλάξουν σκέψεις, ιδέες και εμπειρίες που συμβάλλουν στην ανανέωση του περιεχομένου των σχολικών δραστηριοτήτων.
Τα προγράμματα Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών θεμάτων από την δομή τους συνεργούν να γίνει πιο θετικό το κλίμα και το πνεύμα του μικρόκοσμου του σχολείου από την ασφυξία του  καθημερινού προγράμματος.
Ενδιαφέρον ήταν και το βίντεο που προβλήθηκε, ως εισαγωγή,  πριν την έναρξη της ενημέρωσης από τους υπεύθυνους των προγραμμάτων της Δ' Διεύθυνσης και είχε ως θέμα τους "Πρόσφυγες", πατήστε ΕΔΩ για να το παρακολουθήσετε. Δημιούργημα της υπευθύνου Πολιτιστικών Προγραμμάτων Τερέζας Γιακουμάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου