Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ρητορική ομάδα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η ομάδα της ρητορικής του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας επανέρχεται, όχι για να ξανασυμμετάσχει στο world's speech day αλλά για να παρουσιάσουν τα μέλη της την ιδέα τους στον Δήμαρχο Γλυφάδας. Πρόκειται για την δημιουργία πολιτιστικού κέντρου σε τοπικό επίπεδο, αξιοποιώντας την  ήδη υπάρχουσα υποδομή. 

Συγκεκριμένα για την δημιουργία, χώρων συνάντησης, που θα λέγονται «Κυψέλες», προσβάσιμους σε κάθε ενδιαφερόμενο. Χώροι όπου θα καλλιεργούνται πνευματικές ενασχολήσεις, θα γίνονται μουσικές παρουσιάσεις, σεμινάρια με προσανατολισμό την καθημερινότητα, ποιητές και συγγραφείς να παρουσιάζουν και συζητούν το έργο τους…
Τα παιδιά εξέφρασαν την γνώμη τους με σαφήνεια και ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου άκουσε πολύ προσεκτικά την πρότασή τους. Στην συνέχεια, ο δήμαρχος, τόνισε τα σπουδαιότερα σημεία από κάθε ομιλία και ευχαρίστησε τα παιδιά για το ενδιαφέρον που δείχνουν για την πόλη τους. Αναφέρθηκε και σε χρήσιμα θέματα και προτροπές που μπορεί να τα βοηθήσουν στη μελλοντική τους σταδιοδρομία. 
Τελικά συμφώνησε απόλυτα με την πρόταση των παιδιών και τους είπε πως εκείνος θα τα βοηθήσει σε αυτό .Απλώς, η υλοποίηση της πρότασης, χρειάζεται εθελοντές, ανθρώπους οι οποίοι να θέλουν να βοηθήσουν με όλη τους την καρδιά για να κάνουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο τόπο όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές.
ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΜΠΙΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου