Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ

Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης 

Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-14 ετών διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας για το καλοκαίρι. Διαρκεί πέντε εβδομάδες (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου) καθημερινά από τις 7:30 το πρωί ως τις 4:15 το απόγευμα. Στόχος του είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης πραγματοποιούνται το χρονικό διάστημα  από 8 ως και 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών), (ώρες 10:00-18:00).
Στις καλοκαιρινές αυτές δραστηριότητες τα παιδιά έρχονται  σε επαφή με αθλήματα (όπως στίβος, μπάσκετ, κολύμβηση), συνδέονται με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και αναπτύσσουν το δυναμικό τους μέσα από υγιή αθλητικά πρότυπα! Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, ενώ υπάρχουν καθημερινά αθλητικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας! 
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής και είναι τα εξής: 
- Εκκαθαριστικό Εφορίας
- Πιστοποιητικό γεννήσεως (για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2010)
- Τελευταίος λογαριασμός ΔΕΚΟ
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης είναι 50€ ανά παιδί (το υπόλοιπο κόστος καλύπτεται από το Δήμο). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το τηλέφωνο 210 8943800.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου