Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

 45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ

Στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου ξεκίνησε το 45ο Φεστιβάλ βιβλίου το οποίο θα διαρκέσει ως τις 18 Σεπτεμβρίου. Παρουσιάζονται χιλιάδες τίτλοι βιβλίων, στους οποίους περιλαμβάνονται οι πρόσφατες αλλά και οι κυκλοφορούσες παλαιότερες εκδόσεις.

Οι ώρες λειτουργίας του είναι: Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00 – 22:30, Παρασκευή και Σάββατο: 18:00 – 23:00 και Κυριακή: 10:30-15:00 και 18:00-22:30.
Διοργανωτές του Φεστιβάλ είναι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), σε συνεργασία με την ΕΡΤ και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού. 
Το φετινό αφιέρωμα του Φεστιβάλ είναι στα 50 χρόνια της Δημόσιας Τηλεόρασης και στη συμβολή της στον πολιτισμό και στο πλαίσιο αυτό λειτουργεί ειδικό θεματικό περίπτερο της ΕΡΤ. 
Σε διαμορφωμένο χώρο πραγματοποιούνται, οι πολλές, ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων βρίσκεται ΕΔΩ
Προτείνουμε να ξεφυλλίσετε τα βιβλία που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον, όποια αποφασίσετε να τα αποκτήσετε φροντίστε να τα προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία της περιοχής μας. Οι τιμές πώλησης στις εκθέσεις είναι οι πιο ακριβές που υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου