Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Μαθητικός Λογοτεχνικός και Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός

Κύπρος – Ελλάδα: Ιστορία και Πολιτισμός, ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο

Τον Α΄ Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μαθητικό Λογοτεχνικό και Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: «Κύπρος – Ελλάδα: Ιστορία και Πολιτισμός, ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο», προκηρύσσει ο Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδος.
Απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Κύπρου, με σκοπό να εκφραστούν δημιουργικά ως προς το θέμα με όποιον τρόπο επιθυμούν.
Ο διαγωνισμός στο λογοτεχνικό μέρος περιλαμβάνει: ποίηση, διήγημα, δοκίμιο, θεατρικό έργο, παραμύθι. Στον Καλλιτεχνικό οι μαθητές εκφράζονται με: ζωγραφική, κολλάζ, βίντεο, φωτογραφία. Η αξιολόγηση των έργων για κάθε κατηγορία γίνεται από Κριτική Επιτροπή, με εκπροσώπους από την Ελλάδα και την Κύπρο. Απονέμονται τρία (3) βραβεία για κάθε βαθμίδα και για κάθε είδος, καθώς δίνονται και έπαινοι.
Τόσο στον Λογοτεχνικό όσο και στον Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν οι μαθητές  με ένα από τα είδη του κάθε Διαγωνισμού. Η διορία αποστολής των έργων είναι μέχρι 31 Μαρτίου του 2017. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 6937554184 (Ηρακλής Ζαχαριάδης) και 6997017933 (Ελ. Βαρνάβα), στο e-mail : kypriakosellinismos@yahoo.gr και στην ιστοσελίδα www.epok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου