Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

Έμπρακτη πρωτοβουλία ανέλαβε το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Γλυφάδας, για την επιμελέστερη φροντίδα των 889 οικογενειών που η κρίση των τελευταίων ετών τους οδήγησε σε δυσχερή κατάσταση.

Η Σχολική Κοινότητα του 3ου Γυμνασίου, γονείς, καθηγητές και μαθητές, υιοθέτησε την πρόταση της ομάδας Εθελοντισμού του σχολείου και συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης. Στην ευγενική αυτή προσπάθεια προσκαλείται ο καθένας να συνδράμει, ώστε να αποτρέψουμε να οδηγηθεί συνάνθρωπός μας στην εξαθλίωση. 
Μέχρι και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ελάτε στο σχολείο προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής, κατά προτίμηση: Ζυμαρικά, ρύζι, λάδι, χυμός τομάτας, ζάχαρη, καφές, γάλα μακράς διαρκείας, κονσέρβες, είδη υγιεινής, απορρυπαντικά. Οι προσφορές συγκεντρώνονται στο γραφείο της διεύθυνσης κατά την διάρκεια λειτουργίας του σχολείου.
Παράλληλα συνεχίζεται και η διαρκής συλλογή πλαστικών καπακιών, που ξεκίνησε προ 30 μηνών η δημοσιογραφική ομάδα του Διαλείμματος, για την ενίσχυση της προσπάθειας του Συλλόγου στήριξης ΑμεΑ Κυκλάδων «το Δικαίωμα», ώστε να αποκτήσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Στο πλαίσιο αυτό στην πρώτη αποστολή στάλθηκαν περίπου 120 κιλά πλαστικά καπάκια και ήδη έχουν συγκεντρωθεί άλλα 260 κιλά για την δεύτερη.
Να θυμόμαστε: Ο ελεών τον έχοντα ανάγκη, δανείζει το Θεό!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου