Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Β3, Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3

Ενδοσχολικοί αγώνες μπάσκετ 3Χ3 διεξήχθησαν στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας για την ανάδειξη της αντιπροσωπευτικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει το σχολείο στους περιφερειακούς αγώνες. Έλαβαν μέρος όλα τα τμήματα της  Β΄ και Γ΄ τάξης, σε αγώνες νοκ άουτ.
Οι 10΄ αυτές αναμετρήσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον των μαθητών που δημιούργησαν ζεστή φίλαθλη ατμόσφαιρα και όχι οπαδική. Ενίσχυαν την ομάδα της τάξης τους και παράλληλα απολάμβαναν το θέαμα.
Χρέη διαιτητών και γραμματείας ανέλαβαν μαθητές και πρέπει να τονιστεί ότι λειτούργησαν με ευσυνειδησία, ως αποτέλεσμα είχε να μην εκδηλωθεί αμφισβήτηση. Τον συντονισμό της διαδικασίας είχε ο καθηγητής Ιωάννης Χασιώτης.
Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, έχοντας ως σύνθημα «τάπα στη βία και το ρατσισμό».

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στον πρώτο γύρο τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Β4-Β1= 16-4, Γ4-Γ1= 16-9, Γ3-Γ2= 19-4, Β3-Β2= 19-5
Στον δεύτερο γύρο τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Γ4-Γ1=11-4, Β3-Β4= 16-12

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη την ημέρα της εκδρομής, στο γήπεδο της Τερψιθέας. Αναμετρήθηκαν οι καλύτερες ομάδες του σχολείου, το Β3 με το Γ4. Οι παίκτες και δύο ομάδων έπαιξαν με πάθος και δύναμη για την νίκη. Οι φίλαθλοι, μαθητές και καθηγητές, απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα. Στιγμή δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν!   
Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το Β3 που νίκησε το Γ4 με σκορ 16-5. Νίκη που οφείλεται στην ικανότητα, την αποφασιστικότητα και την ομαδικότητα των αθλητών της Β΄ τάξης. Οι παίχτες του Γ4 αγωνίστηκαν με δύναμη προσπαθώντας μέχρι το τέλος του αγώνα για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Β3: Κανελλόπουλος Γιώργος, Γκίκας Σπύρος, Ζούπαλη Τζουλιάνο, Ντραγκούτας Θωμάς.
Γ4: Μπακαλάκος Γιώργος, Κακεπάκης Γιώργος, Πρίφτη Ένιο, Κολοκυθάς Κωνσταντίνος.

 ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

Ο αγώνας τελείωσε, αντίπαλοι ήταν για 10’ στον αγωνιστικό χώρο, συνέχισαν ως φίλοι να απολαμβάνουν την εκδρομή. Τα παιδιά του Β3, ως η ομάδα του  3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, περιμένουν την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με την  ομάδα του 6ου Γυμνασίου Γλυφάδας, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης σε επίπεδο Περιφέρειας Δ΄ Αθήνας. Τα παιδιά του σχολείου ευελπιστούν να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους!

ΗΛΙΑΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου