Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Από το Δήμο Γλυφάδας

Προγράμματα άθλησης για όλες τις ηλικίες
 
Προγράμματα άθλησης προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας στις ασφαλείς, άρτιες και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του, για όλες τις ηλικίες με χαμηλό κόστος. Καλύπτουν  ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων  τα οποία προσφέρουν ευκαιρίες για άθληση και εξάσκηση. 

Η πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες έχει κόστος για τους κατοίκους της Γλυφάδας 5€ το μήνα για κάθε δραστηριότητα και για τους προερχόμενους από άλλους δήμους είναι 20€. Επιπλέον πρέπει να προσκομίσουν οι ενήλικες βεβαίωση υγείας από παθολόγο ή καρδιολόγο καθώς και πιστοποιητικό που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι της πόλης (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας με τα προσωπικά στοιχεία και όχι τα οικονομικά. Οι ανήλικοι προσκομίζουν βεβαίωση παιδιάτρου και υπεύθυνη δήλωση γονέα που βεβαιώνει ότι είναι κάτοικος της Γλυφάδας. Προαιρετική είναι έκδοση της κάρτας αθλούμενου η οποία προσφέρει εκπτώσεις σε καταστήματα, για να εκδοθεί χρειάζεται μόνο δύο φωτογραφίες. 
Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνεται για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, με εξειδικευμένο γυμναστή Ειδικής Φυσικής Αγωγής. Παράλληλα, ο Δήμος Γλυφάδας προσφέρει δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματα του Δήμου σε παιδιά και νέους από 6 έως 18 ετών, που οι οικογένειες τους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αλλά και υποτροφίες συμμετοχής σε όλα τα αθλήματα, σε συνεργασία με τους Συλλόγους του Δήμου.
Δείτε τα προγράμματα, τις ημέρες και τις ώρες που πραγματοποιούνται. Τα αρχεία είναι φωτογραφικά και πατώντας πάνω τους μεγεθύνονται.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο: 2109641298






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου