Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ

Θερινή δημιουργική απασχόληση 

Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) για παιδιά 6-14 ετών διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας για το καλοκαίρι. Διαρκεί πέντε εβδομάδες (19 Ιουνίου-21 Ιουλίου) καθημερινά από τις 8:00 το πρωί ως τις 4:15 το απόγευμα. Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται το χρονικό διάστημα  από 13 ως και 17 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών), τις ώρες 8:30-14:00 και 16:00 – 20:00.
Στις καλοκαιρινές αυτές δραστηριότητες τα παιδιά έρχονται σε επαφή με αθλήματα (όπως στίβος, μπάσκετ, κολύμβηση), συνδέονται με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και αναπτύσσουν το δυναμικό τους μέσα από υγιή αθλητικά πρότυπα! Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, ενώ υπάρχουν καθημερινά αθλητικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους αθλητές,  να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας! 
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής και είναι τα εξής: 
- Υπεύθυνη δήλωση γονέα (παραλαμβάνεται από το χώρο εγγραφής όπως και η αίτηση)
- Πιστοποιητικό γεννήσεως (για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2011)
- Πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας όπου να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας
- Ιατρική βεβαίωση του παιδιού
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης είναι 50€ ανά παιδί (το υπόλοιπο κόστος καλύπτεται από το Δήμο). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το τηλέφωνο 210 8943800.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου