Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

500.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!

«Το Διαλειμμα», το διαδικτυακό περιοδικό του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας

Νοιώθουμε όμορφα, διότι την 1η Ιουλίου η Google μας θύμισε ότι ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ υπερέβη τις 500.000 επισκέψεις, στις οποίες αντιστοιχούν 1443 αναρτήσεις! Χαρά που ικανοποιεί τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, διότι οι δημοσιεύσεις τους βρίσκουν ανταπόκριση, η οποία διαρκώς διευρύνεται. 

«Το Διάλειμμα» αποτελεί σπάνια περίπτωση σχολικής διαδικτυακής έκδοσης, η οποία έχει καθημερινή ανάρτηση κατά την διάρκεια του σχολικού έτους, ενώ την περίοδο των διακοπών υπάρχουν πέντε αναρτήσεις την εβδομάδα!
Η επιτυχία της ιστοσελίδας της δημοσιογραφικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας οφείλεται στις  ενδιαφέρουσες αναρτήσεις καθώς και στην συμμετοχή των μαθητών στα ρεπορτάζ των δραστηριοτήτων του σχολείου. Ο ζωντανός τρόπος παρουσίασης και η ποικιλία της θεματολογίας των αναρτήσεων παράλληλα με την αξιοπιστία την κάνουν να ξεχωρίζει. Διαρκής στόχος η αληθινή δημοσιογραφία, αυτή που υπηρετεί την κοινωνία.
Φτάσαμε και το περάσαμε το σκαλοπάτι των 500.000 επισκέψεων στο Διάλειμμα σε χρονικό διάστημα 53 μηνών. Αναφερόμαστε στην δεύτερη έκδοση του Διαλείμματος, αυτήν που ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου 2014! Αν υπολογίσουμε και τη προηγούμενη έκδοση, που διεκόπη λόγω πληρότητας του δωρεάν χώρου που μας διέθεσε η Google, καθώς και το ενδιάμεσο διάστημα που φιλοξενηθήκαμε στο sch.gr (σχολικό δίκτυο), τότε  υπερβαίνουμε τις 800.000. Τους δε τελευταίους 15 μήνες το Διάλειμμα δέχθηκε 208.461 επισκέπτες, στοιχεία πιστοποιημένα από την Google
Σας ευχαριστούμε!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου