Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-15 ΕΤΩΝ


Αγώνες  δρόμου αντοχής  με φυσικά εμπόδια για παιδιά 5 - 15 ετών  διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας την Κυριακή 6 Απριλίου στις 10.30 στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο στην οδό Ζέρβα 6 (κοντά στο Δημαρχείο).

Οι αθλητές ανάλογα με την ηλικία τους έχει καθοριστεί και η απόσταση που πρέπει να διανύσουν. Ειδικότερα, για τα ΑΜΕΑ είναι τα 250 μέτρα, στα νήπια τα 200μ. Τα παιδιά του Δημοτικού διαγωνίζονται χωριστά τα αγόρια και τα κορίτσια στις αποστάσεις: 500μ (Α και Β τάξεις), 750μ (Γ και Δ τάξεις), 1000μ. (Ε και ΣΤ τάξεις). Τα παιδιά του γυμνασίου αγωνίζονται στα 1500μ σε ομάδες αγοριών και κοριτσιών.
Η εικόνα μεγεθύνεται
Ο νικητής σε κάθε κατηγορία λαμβάνει κύπελλο (εξαιρούνται τα νήπια). Κάθε παιδί που λαμβάνει μέρος θα λάβει αναμνηστικό μετάλλιο.
Το μήνυμα που επιθυμούν να μεταδώσουν οι διοργανωτές αυτών των αγώνων  είναι οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους κοντά στον Αθλητισμό, στην ευγενή άμιλλα, στην άσκηση του σώματος και του πνεύματος.
Οι αγώνες εκτός από την αθλητική τους διάσταση έχουν και κοινωνική. Κάθε συμμετέχοντας ή θεατής, προαιρετικά, μπορεί να φέρει και τρόφιμα μακράς διάρκεια για να ενισχυθεί το κοινωνικό Παντοπωλείο, από το οποίο λαμβάνουν τρόφιμα κάτοικοι που τα έχουν ανάγκη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στέλνονται με ΦΑΞ στο τηλ. 210 9637 550 μέχρι την Παρασκευή 4 Απριλίου ως τις  14.00 αλλά και μία ώρα πριν την διοργάνωση μπορεί να δηλωθεί η συμμετοχή στην γραμματεία των αγώνων.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 210 9602 130
Η πλήρης προκήρυξη είναι ΕΔΩ μαζί με την δήλωση Συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου