Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

LibreOffice 5.4.4

 Η δωρεάν επαγγελματική Σουΐτα γραφείου
του Κυριάκου Οικονομίδη

Το LibreOffice είναι μία περιεκτικότατη, επαγγελματικού επιπέδου σουίτα Γραφείου, που μπορείτε να κατεβάσετε πάραυτα και να την εγκαταστήσετε δωρεάν.

Υπάρχει μία ήδη σχηματισμένη και, ευρύτατη βάση ικανοποιημένων χρηστών του LibreOffice, σε παγκόσμιο επίπεδο, και διατίθεται σε περισσότερες από 30 γλώσσες (φυσικά και τα Ελληνικά) και για όλα τα μείζονα Λειτουργικά Συστήματα, περιλαμβανομένων των GNU/Linux (Debian, Ubuntu, Fedora, Mandriva, Suse, ...), του Mac OS X και των Microsoft Windows.
Είναι συμβατό με αρχεία από το Microsoft Office,  δηλαδή δέχεται αλλά και εξάγει αρχεία Doc, Docx, xls, xlsx κτλ!  Διαθέτει τα αντίστοιχα Word, Excel, Power Point, Access που βρίσκουμε στα Office των Windows με τα Write, Calc, Impress, Base. Επίσης με το Draw, μπορείτε να φτιάχνετε διαγράμματα και σχέδια από το μηδέν, ενώ με το Math, μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε επιστημονικούς τύπους και εξισώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργικότητά του επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα (πατήστε ΕΔΩ). Για να κατεβάσετε το Libre Office (πατήστε ΕΔΩ). 

   Στοιχεία προγράμματος

Έκδοση: 5.4.4, μέγεθος: 215 MB, λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac OS, κατασκευαστής: libreoffice.org  

Πηγή: www.dwrean.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου