Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

«ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ» ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

 1.000.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, 2.489 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!

Η ιστοσελίδα «το Διάλειμμα», της Δημοσιογραφικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, δέχθηκε 1.000.000 επισκέψεις, την Τρίτη 27 Ιουλίου, διανύοντας το όγδοο έτος της παρουσία της με την σημερινή διαδικτυακή διεύθυνση. Χρονικό διάστημα που συνοδεύεται με 2.489 αναρτήσεις που αντιστοιχούν σε έξι δημοσιεύσεις την εβδομάδα. Για την ιστορία οι 500.000 επισκέψεις έγιναν το χρονικό διάστημα 4 Ιουλίου 2018 - 28 Ιουλίου 2021!
Σημαντική επισκεψιμότητα για σχολική ιστοσελίδα και μάλιστα δημόσιου σχολείου  με ειδικευμένο περιεχόμενο. Δημιούργημα ερασιτεχνικό με την κυριολεκτική σημασία του όρου. Προϊόν του ελεύθερου χρόνου τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μαθητών της δημοσιογραφικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Στέκει δίπλα στις ιστοσελίδες ονομαστών ιδιωτικών σχολείων που τις επιμελούνται επαγγελματικά εργαζόμενοι.
«Το Διάλειμμα» κεντρίζει το ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για την προσεγμένη εμφάνισή του και το ποικίλο περιεχόμενο των δημοσιεύσεων που αναρτά. Καθώς και για τα ρεπορτάζ και τις εργασίες των παιδιών του σχολείου στο πλαίσιο των μαθημάτων. Η δημοφιλία του πλέον δεν περιορίζεται στον κύκλο του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, έχει επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή των Νότιων Προαστίων καθώς και πανελλαδικά. Ευρύτητα που έχει φτάσει στην Γαλλία (περισσότερες από 200 επισκέψεις ημερησίως), τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, τη Ρωσία, την Ουκρανία… σε μέρη που υπάρχουν Έλληνες ή ελληνόφωνοι!
Ιστοσελίδα που καταξιώνεται από τους διαρκώς αυξανόμενους αναγνώστες της. Το τελευταίο διάστημα καθημερινά δέχεται περισσότερους από 600 επισκέπτες. Είναι  η καθημερινή επιβράβευση που δεν αντικαθίστανται από κανένα βραβείο. Βραβεύσεις από φορείς είναι καλοδε
χούμενοι, αλλά είναι δύσκολο να λάβουμε, διότι  είναι πολύπλοκη διαδικασία…
Αγαπητοί αναγνώστες σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας!!!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου