Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Μετράει το ταξίδι...

 ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Η ομάδα μπάσκετ του 3ου γυμνασίου Γλυφάδας, συμμετείχε στους  αγώνες των γυμνασίων της πόλης που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με την Δ΄ Διεύθυνση, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας.

Την ομάδα του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας την αποτελούσαν οι μαθητές: Κανελλόπουλος Γιώργος, Τρίμπος Γιώργος, Ζούπαλη Τζουλιάνο, Κακεπάκης Γιώργος, Πρίντεζης Μάρκος, Κολοκυθάς Κωνσταντίνος, Πρίφτι Ένιο, Γκίκας Σπύρος, Ντραγκούτας Θωμάς, Μυλωνάς Νίκος και Μάναλης Χρήστος, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (α ομάδα και β ομάδα) και ήρθαν αντιμέτωπες με ομάδες άλλων σχολείων. Συντονιστής καθηγητής ο κύριος Ιωάννης Χασιώτης.
Την πρώτη ημέρα η β ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με το 2ο Γυμνάσιο Γλυφάδας και κατάφερε να επικρατήσει με τελικό σκορ 12-4. Η νίκη ήταν σχετικά εύκολη, καθώς οι παίκτες του 3ου Γυμνασίου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ο αντίπαλος ήταν σε γενικές γραμμές πιο αδύναμος.
Την δεύτερη ημέρα διεξήχθησαν δύο αγώνες στα οποία έπαιξε μόνο η α ομάδα του 3ου Γυμνασίου. Στο πρώτο ματς αναμετρήθηκε με το 8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας και ηττήθηκε με τελικό σκορ 12-11 μετά από τον τραυματισμό δύο παικτών κατά την διάρκεια του αγώνα. Στο δεύτερο ματς η ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με το 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας και έχασε με τελικό σκορ 14-15, ύστερα από την απόσυρση βασικού παίκτη λόγω τραυματισμου. Οι παίκτες προσπάθησαν να παραμέινουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλπετο και ταυτόχρονα να το διασκεδάσουν και να περάσουν καλα.
Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι του 3ου Γυμνασίου οι αγώνες διεξάγονται με στόχο καθαρά εμπειρικό καθώς μετράει το ταξίδι και η προσπάθεια και όχι ο προορισμός.

ΗΛΙΑΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου