Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΥΔΟΚΙΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

77ος  Μαθητικός Διαγωνισμός Μαθηματικών

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε. Μ. Ε.) διοργανώνει τον 77o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, «Ο ΘΑΛΗΣ», στα Μαθηματικά. Απευθύνεται σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του Γυμνασίου, και όλων των τάξεων των Γενικών  και των Επαγγελματικών Λυκείων.
Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας έχει παράδοση συμμετοχής σε αυτόν τον διαγωνισμό με ευδόκιμη παρουσία. Οι μαθηματικοί του σχολείου, εθελοντικά, αναμένουν τους ενδιαφερόμενους μαθητές για να προετοιμάσουν την συμμετοχή τους, η οποία τους  προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία.
 Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο σχολείο που φοιτούν, μέχρι και την 4η Νοεμβρίου.
Η διεξαγωγή του διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 9:00 το πρωί και διαρκεί  τρεις (3) ώρες σε σχολείο της περιοχής και απαρτίζεται μόνο από θέματα πλήρους ανάπτυξης.
Οι μαθητές που διακριθούν συμμετέχουν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που διεξάγεται στις 28 Ιανουαρίου 2017.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Πανεπιστημίου 34, Αθήνα) στα τηλέφωνα: 210-36.16.532, 210-36.17.784 και στην ιστοσελίδα: www.hms.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου