Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Νέο άθλημα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Τις προηγούμενες μέρες έκανε την εμφάνισή του στο κλειστό γυμναστήριο, ένας φιλές τένις, ρακέτες και οι μπάλες του! Στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το πινγκ-πονγκ προστέθηκε και το τένις στις αθλοπαιδιές του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας!
Η γυμνάστρια Χρύσα Γεωργακάκη ένα απόγευμα, πριν λίγο καιρό, στο σχολείο, είδε μια κινητή μονάδα τένις όπου ένας πατέρας έπαιζε με το παιδί του. Σκέφτηκε ότι είναι καλό να αποκτήσει και το γυμνάσιο. Το έθεσε στον Πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και υλοποιήθηκε η επιθυμία. 
Ο Σύλλογος γονέων προμηθεύτηκε τον εξοπλισμό εκμάθησης αντισφαίρισης, αξίας άνω των 200€, και τα παιδιά την ώρα της γυμναστικής στήνουν το φιλέ, παίρνουν τις ρακέτες και  ο αγώνας ξεκινά! 
Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν διότι είναι ένα άθλημα διαφορετικό από εκείνα που υπάρχουν τόσα χρόνια στο σχολείο.  Έχουν μια ευκαιρία να ασχοληθούν, να γνωρίσουν, ένα άθλημα που δύσκολα κάποιος έχει την δυνατότητα να έχει εμπειρία  εκτός σχολείου!
Η αντισφαίριση (τένις) είναι ένα άθλημα που βοηθά στην αντοχή, βελτιώνει την σιλουέτα, αυξάνει την ελαστικότητα, καταπολεμά το άγχος και το κυριότερο ψυχαγωγεί!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΥΛΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΥΤΑΣ, ΘΩΜΑΪΣ-ΛΥΔΙΑ ΤΖΕΡΕΜΕ

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου