Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Ευχάριστη εμπειρία

 Τουρνουά μπάσκετ γυμνασίων Γλυφάδας

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 των γυμνασίων της Γλυφάδας διεξήχθη στο κλειστό 
γήπεδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, την  Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Οι αγώνες ήταν φιλικοί και δεν μετρούσε το σκορ, διότι αποσκοπούσε στην γοητεία του παιχνιδιού.
 
Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας εκπροσωπήθηκε με τρεις ομάδες και σε σύνολο με 12 μαθητές και από τις τρεις τάξεις που συντόνιζε η καθηγήτρια Χρύσα Γεωργακάκη. Η κάθε ομάδα που αγωνιζόταν είχε στο δυναμικό της τέσσερις παίκτες, τρεις αγωνιζόντουσαν και ένας αναπληρωματικός. Η απόδοση των ομάδων του σχολείου ήταν πολύ καλή, αφού κέρδισαν τις περισσότερες αναμετρήσεις. 
Το 3ο Γυμνάσιο αγωνίστηκε με τα γυμνάσια: 4ο, 5ο, 6ο και 7ο. 
Οι μαθητές που πήραν μέρος προτάθηκαν από τους συμμαθητές τους ,αλλά, φυσικά, γνώμη είχε και η κ. Γεωργακάκη η οποία τους προετοίμασε προπονώντας τους για τους αγώνες. 
Την αθλητική καλαθοσφαιρική  συνάντηση διοργάνωσε το τμήμα φυσικής αγωγής της Δ’ Διεύθυνσης που ανήκουν τα σχολεία της Γλυφάδας. Ήταν η πρώτη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια απραξίας λόγω κορωνοϊού και τα συμμετέχοντα παιδιά ευχαριστήθηκαν αυτήν την εμπειρία.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες των ρεπόρτερ του Διαλείμματος πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες αθλητικές συναντήσεις. Υπάρχει η θέληση να ξαναγίνουν αγώνες μπάσκετ με την συμμετοχή και των κοριτσιών. Αγώνες ποδοσφαίρου με αγόρια και κορίτσια καθώς και βόλεϊ κοριτσιών. 

ΜΥΡΤΩ ΜΠΟΛΟΦΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΥΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου