ΟΜΕΛΕΤΑ ΤΟΡΤΙΓΙΑ
του Μάνου Δημητρούλη*
Με τρία υλικά και συντομότατα δημιουργείται ένα θαυμάσιο απολαυστικό μικρογεύμα! Συνοδευόμενο με σαλάτα γίνεται ένα ευχάριστο δείπνο.
ΥΛΙΚΑ
3 αυγά
1 τορτίγια
25 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών
σαλάτα για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ζεστό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε 3 αυγά με λίγο αλάτι, τοποθετούμε από πάνω μια τορτίγια και τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών
Αφήνουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά και να λιώσει το τυρί και διπλώνουμε δύο φορές
Πλαισιώνουμε με σαλάτα και απολαμβάνουμε...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ανά μερίδα (ολόκληρη συνταγή)
Ενέργεια: 408 kcal
Υδατάνθρακες: 28.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 27.4 γρ.
Λιπαρά: 19.6 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 8.2 γρ.
Φυτικές Ίνες: 6.6 γρ.
.....................
Ο Μάνος Δημητρούλης είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Msc Αθλητικής Διατροφής και συγγραφέας.
ΠΗΓΗ: https://dietstories.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου