Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Βραδιές θεάτρου και μουσικής

Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016

Βραδιές θεάτρου και μουσικής στις οποίες συμμετέχουν γνωστοί, παλιοί και νέοι, καλλιτέχνες, διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας τον Σεπτέμβριο. Οι παραστάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016» και παρουσιάζονται στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με ώρα έναρξης 8:30 μ.μ. Η είσοδος, αντί εισιτηρίου, γίνεται με την προσφορά τροφίμων και σχολικών ειδών, για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής: 

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 
«Απλά... καλοκαίρι!» Συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα. Τιμητική συμμετοχή: Δημήτρης Παπαδημητρίου 
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 
Θεατρική παράσταση «Το μήλο». Η μεγάλη επιτυχία των Γιώργου Βαλάρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, με τους Κώστα Βουτσά, Γιώργο Κωνσταντίνου, Αντώνη Λουδάρο και Ναταλία Δραγούμη. 
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 
Παράσταση «I am what I am – The comeback» με τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο! Με τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας. 
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 
Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Bam – Bam» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σωτήρη Καλυβάτση, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλη Κούκουρα και τον Παύλο Κοντογιαννίδη. 
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 
«Μια βραδιά για τον Μάνο Χατζηδάκι». Αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη μας. Ηθοποιοί-ερμηνευτές: Κωνσταντίνος Φάμης, Ποθητή Σταυρινούδη 
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 
«Χωρίζουμε λέμε»: Η καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Πρωταγωνιστούν: Μπέσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. 
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου
Συναυλία με τον Ανδρέα Λέοντα, νικητή του X-Factor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου