ΛΙΚΕΡ ΑΡΜΠΑΡΟΡΙΖΑ
Για την παρασκευή του ποτού τα παιδιά χρησιμοποίησαν ημίγλυκο κόκκινο κρασί, ζάχαρη κρυσταλλική και κλαδιά αρμπαρόριζας από το σχολικό κήπο.
Οι μαθητές εκτέλεσαν με επιτυχία την συνταγή ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Πρώτα έβαλαν μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο το κρασί. Έριξαν μετά την ζάχαρη και τα κλαδιά της αρμπαρόριζας. Σφράγισαν καλά το δοχείο, το άφησαν μια εβδομάδα σε σκιερό μέρος. Οι μαθητές στη συνέχεια σούρωσαν το λικέρ και το αποθήκευσαν στο ψυγείο, έχοντας ένα υπέροχο ποτό!
Συσκευάστηκε σε μπουκάλια και διοχετεύθηκε προς πώληση μόνον σε ενήλικες.
ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΠΑΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου