Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ...

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ


 Όσοι δείτε άστεγο ή γνωρίζετε αναξιοπαθούντες ενημερώστε τους ότι τις ημέρες της έντονης κακοκαιρίας το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), που βρίσκεται επί της οδού Αρχιπελάγους στον Άγιο Τρύφωνα  Τερψιθέας παραμείνει ανοικτό, για να τους υποδεχθεί. Μπορείτε, είναι η καλύτερη λύση, να ενημερώσετε επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα: 210-8949986, 210-9643280, 6944832336 (Πολιτική Προστασία) και 213-2025200 (Δημαρχείο) ώστε να εντοπιστούν για να βοηθηθούν από τους ειδικούς και να μην κινδυνέψουν...
Το γραφείο πολιτικής προστασίας και εθελοντισμού του Δήμου Γλυφάδας, οι εθελοντές πολιτικής προστασίας και οι υπάλληλοι των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα  να προστρέξουν σε όποιον άστεγο χρειαστεί βοήθεια, προσφέροντας ζεστά σκεπάσματα και ζεστό ρόφημα, φαγητό και μεταφορά-φιλοξενία στον παραπάνω θερμαινόμενο χώρο.
Οι εθελοντές της Γλυφάδας περιπολούν τους δρόμους της πόλης για να ανακαλύψουν τους δυστυχούντες συνανθρώπους μας. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενημερώνοντας τις υπηρεσίες του δήμου για όπου υπάρχουν εκτεθημένοι στις δύσκολες καιρικές συνθήκες άνθρωποι, ας είναι και από γειτονικές περιοχές... Να περάσει η βαρυχειμωνιά χωρίς απώλειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου