Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ



Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης 
 
Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-14 ετών διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας για το καλοκαίρι.  Στόχος του είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά. Η συνολική διάρκειά του είναι πέντε εβδομάδες (22 Ιουνίου-24 Ιουλίου).


Οι εγγραφές στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης λήγει το Σάββατο, 20 Ιουνίου και πραγματοποιούνται στο Παλαιό Δημαρχείο - Τμήμα Παιδείας (ώρες 14:00-18:00).
 Στις καλοκαιρινές αυτές δραστηριότητες τα παιδιά έρχονται  σε επαφή με αθλήματα, συνδέονται με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, γνωρίζουν σημαντικούς Έλληνες πρωταθλητές και ζ αναπτύσσουν το δυναμικό τους μέσα από υγιή αθλητικά πρότυπα!
 Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας!
 Δραστηριότητες όπως οι επισκέψεις σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, οι εκδρομές, οι αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις και η δημιουργία διαφόρων κατασκευών περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να εκφραστούν.
 Τα δικαιολογητικά συμμετοχής που πρέπει να υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής είναι τα ακόλουθα:
-          Βεβαίωση εργασίας των γονέων
-          Βεβαίωση φοίτησης σε δημόσιο σχολείο της Γλυφάδας
-       Πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας από το Δήμο Γλυφάδας (για τα παιδιά που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία)
-          Εκκαθαριστικό Εφορίας
-          Πιστοποιητικό γεννήσεως (για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2009)
 Το κόστος της συμμετοχής στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης είναι  50 ευρώ ανά παιδί (το υπόλοιπο κόστος καλύπτεται από το Δήμο). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2132025236-7-8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου