Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



 ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2015

Η γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας ήταν συγκινητική ειδικά για να παιδιά της Γ’ τάξης και πολύ διασκεδαστική, διεξήχθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου, υπό την επιμέλεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 
Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και ακολούθησε ο Γυμνασιάρχης του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας Βασίλειος Αλατζάς, ο οποίος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από το σχολείο και για να τον ανταμείψουν οι μαθητές για όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθειά του, του πρόσφεραν ένα μεγάλο και παρατεταμένο  χειροκρότημα.
Απονεμήθηκαν, στη συνέχεια, από το Σύλλογο Γονέων έπαινοι για τα παιδιά που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους  διαγωνισμούς. Δόθηκαν στην Δέσποινα Κουσίδη για το Α' βραβείο διηγήματος (ρεπορτάζ ΕΔΩ) και για την διάκριση στην μελωποίηση ποιήματος (ΕΔΩ). Στους μαθητές Βασίλη Καραβασίλη (ΕΔΩκαι Δέσποινα Κουσίδη (ΕΔΩ) για την πορεία τους στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας. Στους διακριθέντες στο διαγωνισμό της Φυσικής Γκάνεμ Χρήστο και Λαμπαδίτη Περικλή (ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες). Στις μαθήτριες της περιβαλλοντικής ομάδας: Μπελεγράτη Κωνσταντίνα, Τσαπατσή Μαρία, Χλέουα Ιωσηφίνα, Μαρούση Ελένη και Μποζιονέλου Γεωργία που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό της μαθητικής επιχειρηματικότητας (ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες). Στο μαθητή Ηλία Ροδίτη του οποίου το ζωγραφικό έργο διακρίθηκε σε διαγωνισμό για την Ευρώπη (ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες).
 Αναμνηστικά  μετάλλια δόθηκαν στις νικήτριες  τάξεις των τουρνουά ποδοσφαίρου και βόλεϊ, στα αγόρια του Γ2 και τα  κορίτσια του Γ4 αντίστοιχα.
Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση ενός  χορευτικού προγράμματος  σε ρυθμούς  Zumba, από μαθήτριες της Γ΄ τάξης του σχολείου που σίγουρα έτερψαν τους θεατές. Οι μαθητές  ξεσηκώθηκαν και έσπευσαν να χορέψουν σε ρυθμούς μοντέρνους αλλά και πιο παραδοσιακούς μαζί με τους καθηγητές τους. Τη φροντισμένη μουσική επιμέλεια ανέλαβε DJ.
Τα παιδιά και οι γονείς θαύμασαν τα δημιουργήματα των μαθητών  στις εκθέσεις καλλιτεχνικών και τεχνολογίας που λειτούργησαν σε δύο ισόγειες αίθουσες.
Ο Σύλλογος πρόσφερε νερό και αναψυκτικά, ενώ υπήρχε στο χώρο της γιορτής ένα μικρό παγωτατζίδικο και ένα μίνι σουβλατζίδικο.

Μαριαλένα Τσαμπίρα, Αργυρώ Μπούρμπουλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου