Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Καλωσορίσατε!

  ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο για τους μαθητές, μια μέρα διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές. Όπως έχει αλλάξει και η καθημερινότητα κάθε ανθρώπου. Η μάσκα έγινε βασικό εξάρτημα επικοινωνίας η οποία διανέμεται δωρεάν στα σχολεία από την πολιτεία.
Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας φρεσκαρισμένο, εξωτερικά και οι αίθουσες, περιμένει τα παιδιά στις 11:00, όπου κατανέμονται σε τμήματα και στην συνέχεια στις τάξεις τους γνωστοποιείται το ωρολόγιο πρόγραμμα και ενημερώνονται για τον κορωνοϊό. Ειδικά για τους μαθητές της Α' τάξης θα υπάρξει ενημέρωση για το νέο σχολικό περιβάλλον που πρόκειται να φοιτήσουν ώστε να αποκτήσουν καλύτερη εξοικείωση.
 Όσοι γονείς έλθουν στο σχολείο, μέσα δεν επιτρέπεται να εισέλθουν. 
Ο Αγιασμός τελείται στις 11:30 στο προαύλιο όπου παρευρίσκεται η διεύθυνση του σχολείου και αντιπροσωπείες μαθητών και εκπαιδευτικών. Ο ιερέας κατόπιν πηγαίνει σε κάθε τάξη και την ραίνει με το Αγιασμένο νερό. 
Ακολουθεί η διανομή των βιβλίων και οι μαθητές επιστρέφουν στο σπίτι τους. 
Συνιστάται οι μαθητές να έλθουν στο σχολείο με σακίδιο, τετράδιο και στυλό.  Να φορούν μάσκα, να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να πλένουν τα χέρια τακτικά με σαπούνι και απολυμαντικό.
Καλή Χρονιά! Η ευχή που έχει ιδιαίτερη σημασία το σχολικό έτος 2020-2021!...
 
Σχετική δημοσίευση βρίσκεται ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου