Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Το Διάλειμμα

Συνεχίζει με προσαρμογή στη λειτουργία του

Τρίτη και δεκατρείς Δεκεμβρίου ήταν η τελευταία ανάρτηση και μετά ένα… διάλειμμα! Αναγκαστικό, αφού ο Συντονιστής είχε ατύχημα που τον εμπόδισε να κάνει τις προγραμματισμένες αναρτήσεις. Πρόβλημα που τον αναγκάζει να απουσιάζει αρκετό διάστημα από το σχολείο και παράλληλα του έχει περιορίσει, προσωρινά, τις κινητικές του δεξιότητες.
Η Τεχνολογία αμβλύνει τις αποστάσεις και βελτιώνει δυσκολίες, τα παιδιά του  Δημοσιογραφικού - Φωτογραφικού Ομίλου στέλνουν τα ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες όπως συνηθίζεται στο e-mail του Διαλείμματος (todialeimma@gmail.com). Καταγράφουν την ζωή του σχολείου, λαμβάνοντας πλέον προσωπική πρωτοβουλία.
Οι συναντήσεις του Ομίλου συνεχίζονται με τα μαθήματα Φωτογραφίας που παρουσιάζει ο καθηγητής Αντώνιος Ζαγοριανάκος, την ίδια μέρα και ώρα. Αλλάζει η αίθουσα της συγκέντρωσης που είναι το εργαστήριο Φυσικών Επιστημών για λειτουργικούς λόγους.
Η δημοσιοποίηση εργασιών και δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των διδασκομένων μαθημάτων ακολουθείται η επικοινωνία μέσω email του Διαλείμματος ή και τηλεφωνικά.
Οι άλλοι φορείς που συνεργάζονται με το Διάλειμμα δεν μνημονεύονται διότι η επικοινωνία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η ζωή του σχολείου και η προβολή της και στην ευρύτερη κοινωνία συνεχίζεται με το ίδιο πνεύμα!...

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου