Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Τετραήμερη γιορτή

Χριστούγεννα στη Γλυφάδα και την Άνω Γλυφάδα

Χριστουγεννιάτικη τετραήμερη γιορτή διοργανώνεται στους εμπορικούς δρόμους της Γλυφάδας, από την Παρασκευή, 21 μέχρι και τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου. Συναυλίες, χορευτικά, τυμπανιστές, καπνογόνα, Άγιοι Βασίληδες και πολλά ακόμα χάπενινγκ και εκπλήξεις περιλαμβάνονται στις εκδηλώσεις που  προετοίμασαν  ο Δήμος Γλυφάδας με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, η «Κόκκινη Νύχτα» στην πλατεία Εσπερίδων, στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας περιλαμβάνει: Στις 3:00 το μεσημέρι,  συναυλία με το ροκ συγκρότημα «Υπεράνω Υποψίας» και τον Θωμάς Στεργίου (Spider Music). Στις 5:00 το απόγευμα η Φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας και η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου παρουσιάζουν γνωστές μελωδίες και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ακολουθεί  στις 6:30 μεγάλη συναυλία, με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και αμέσως μετά χορευτικά στο δρόμο από τη Σχολή Χορού Γκαλένα (Galena's Dance Studios & Dance Academy). 
Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται το Σάββατο στο εμπορικό κέντρο και την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου μεταφέρονται στην Άνω Γλυφάδα, στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Εκεί θα είναι το χιονισμένο χωριό του Αη Βασίλη με baby land, mini πίστα Survivor, face painting, χειροτεχνίες και το ταχυδρομείο του Αη Βασίλη, ενώ από τις 12:00 το μεσημέρι θα ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Σχολή Φωνητικής Studio Vocalis. Στη 1:00 ξεκινούν τα χορευτικά στους δρόμους της Τερψιθέας από τη Σχολή Χορού Πάνος Μεταξόπουλος (Dance School Metaxopoulos Panos) με hip hop και break dance, ενώ στις 4:00 το απόγευμα γίνεται μεγάλη συναυλία στον Άγιο Τρύφωνα με τους Kings και DJ set από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο! Αμέσως μετά ακολουθεί μουσική από το συγκρότημα Apalaente (Spider Music). Στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα θα λειτουργεί το Καρουζέλ, δωρεάν για όλα τα παιδιά, από την
Παρασκευή 21 μέχρι και τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου.
Σε όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, το τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας κυκλοφορεί στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους μεταφέροντας δωρεάν τους επιβάτες του, ενώ οι Bloco Swingueira δίνουν το ρυθμό με τύμπανα και καπνογόνα. Άγιοι Βασίληδες, Ξωτικά και Καλικάντζαροι μοιράζουν κόκκινα μπαλόνια και γλυκίσματα, ενώ οι άμαξες του Αη Βασίλη πηγαίνουν βόλτα μικρά και μεγάλα παιδιά! Παράλληλα, οι παιδικοί σταθμοί «Ουράνιο Τόξο» και «Λιλόσπιτο» και σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ δίνουν το παρών με δράσεις για τα μικρά παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου