Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Στην οθόνη σας

 Δημοτική βιβλιοθήκη Γλυφάδας

Η δημοτική βιβλιοθήκη Γλυφάδας είναι πλέον και online, με έναν κατάλογο 3.000 βιβλίων είναι στην οθόνη σας με μια απλή επίσκεψη στο glyfada.gr/library!

Αυτή η περίοδος των περιορισμών το διάβασμα ενός βιβλίου είναι εξαιρετική συντροφιά! Ταξιδεύετε σε άλλους τόπους, μέρη και εποχές. Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας και διευρύνετε τους προβληματισμούς σας. Κάθε εμπόδιο σε καλό αν αξιοποιηθεί σωστά!
Η διαδικασία του δανεισμού είναι απλή. Γίνετε μέλος της βιβλιοθήκης με ψηφιακή αίτηση (πατήστε ΕΔΩ). Περιηγηθείτε στον κατάλογο των βιβλίων που είναι θεματικά ταξινομημένα. Διαλέγετε μέχρι δύο βιβλία που επιθυμείτε. 
Για να κάνετε την κράτηση online επιλέξτε το βιβλίο της αρεσκείας σας και πατήστε το κόκκινο κουμπί κράτησης.
Στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον Αριθμό μέλους, το email και το όνομα σας και πατήστε ολοκλήρωση κράτησης. Η κράτηση παραμείνει ενεργή για 24 ώρες, μέχρι να παραλάβετε το βιβλίο από το χώρο της βιβλιοθήκης. Η διάρκεια δανεισμού είναι  δύο εβδομάδες με δυνατότητα εβδομαδιαίας παράτασης.
Η βιβλιοθήκη στεγάζεται στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας, Επαμεινώνδα & Αγίας Τριάδας, όπου παραλαμβάνετε τα βιβλία. Να σημειωθεί ότι κάθε βιβλίο απολυμαίνεται όταν παραδίδεται και όταν παραλαμβάνεται.
Καλή ανάγνωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου