Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΙΝΕΜΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2020 (Ιούλιος)

Προσαρμοσμένο στην μετά κορωναϊό εποχή το φεστιβάλ Γλυφάδας έγινε drive in και τον Ιούλιο περιλαμβάνει συναυλίες και κινηματογραφικές ταινίες. Η παρακολούθηση των εκδηλώσεων γίνεται μέσα από το αυτοκίνητο σου, στο δημοτικό γήπεδο της κάτω Γλυφάδας, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και η ώρα έναρξης είναι 9:00 το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη είναι όμως απαραίτητη η προεγγραφή στο glyfada.gr/drivein καθώς για την προστασία της δημόσιας υγείας υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων. Οι κάτοικοι  της Γλυφάδας προηγούνται στις εκδηλώσεις του Drive In Φεστιβάλ και αν οι θέσεις δεν καλυφθούν γίνονται δεκτοί και ετεροδημότες. Αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση γίνεται κλήρωση και ενημερώνονται όλοι με μήνυμα στο κινητό τους.
Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Τετάρτη, 8 Ιουλίου ΜΟΥΣΙΚΗ
Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα
Ο κορυφαίος ερμηνευτής μας ταξιδεύει σε λαϊκά μονοπάτια, σε μια όμορφη βραδιά του καλοκαιριού με τα υπέροχα τραγούδια του.

Πέμπτη, 9 Ιουλίου ΣΙΝΕΜΑ
Ανάμεσα σε δυο νησιά
Οι «4 Τροχοί» και ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά αφιερωμένη στο Enfield 8000, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου ΜΟΥΣΙΚΗ
 Ιωάννα Σεβοπούλου
Η Ιωάννα Σεβοπούλου μας ταξιδεύει στον χρόνο, ερμηνεύοντας  Amy Winehouse, Edith Piaf, Dalida, Shirley Bassey,  Μαρινέλλα αλλά και δικά της τραγούδια.

Τρίτη, 14 Ιουλίου ΜΟΥΣΙΚΗ
Γιάννης Ζουγανέλης – Μαρία Καρλάκη
Μουσική συνάντηση του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Ζουγανέλη και της γνωστής λαϊκής τραγουδίστριας Μαρίας Καρλάκη.

Παρασκευή, 17 Ιουλίου ΜΟΥΣΙΚΗ
Μελίνα Ασλανίδου
Μια αξέχαστη βραδιά με την σπουδαία ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου