Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Σπάνια συναυλία

Ο Βαγγέλης Γερμανός στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Ο Βαγγέλης Γερμανός  εμφανίζεται, την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 9:00 το βράδυ, στη σκηνή του Θόλου, στον Λαβύρινθο του Πάρκου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Οι θεατές έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τη συναυλία διαδικτυακά ζωντανά στη σελίδα https://www.snfcc.org/, καθώς  στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.  
Υπάρχει και η δυνατότητα της άμεσης  παρακολούθησης της συναυλίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας όπως είναι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας.  Δίνεται σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου που κοστίζει 10€ και 5€ (μειωμένο). Η είσοδος στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι από 30 λεπτά νωρίτερα μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξή της. 
Περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.
Ο Βαγγέλης Γερμανός ανακεφαλαιώνει με τη σειρά του μια μακρόχρονη πορεία που ξεκίνησε στις αρχές των 80s με το άλμπουμ Τα Μπαράκια σε παραγωγή του Διονύση Σαββόπουλου. Τραγούδια σαν αεράκι με αφοπλιστικά καθαρές μελωδίες πάνω σε ερωτοχτυπημένες ιστορίες στην παράδοση της ροκ μπαλάντας. Στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ ο Βαγγέλης Γερμανός, μόνος επί σκηνής, παίζει με την ακουστική του κιθάρα επιλογές από την ιστορία του, αντικατοπτρίζοντας με αμεσότητα τις ανθρώπινες σχέσεις σε τραγούδια που ενοποιούν καθολικά και αιώνια ζητήματα. Ένα ταξίδι στον χρόνο με αναφορές σε ετερόκλητα μουσικά είδη που ενώνουν Ανατολή και Δύση, ροκ και παράδοση, με τη διαφορετική ματιά ενός «απόκληρου» τραγουδοποιού που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική σκηνή με το δυσεύρετο πλέον μεράκι για καλοφτιαγμένα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου