Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Διαδικτυακή Συναυλία

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 9:00 το βράδυ, στη σκηνή του Θόλου, στον Λαβύρινθο του Πάρκου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει μια επιλογή από τα πιο γνωστά του τραγούδια μαζί με ολοκαίνουργια κομμάτια από τον νέο του προσωπικό δίσκο που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Συνθέτοντας στη σκηνή του Θόλου ένα πρωτότυπο διαδικτυακό σκηνικό άλμπουμ, ξεκινώντας από το 1989 και φτάνοντας μέχρι την απρόσμενη νέα πραγματικότητα. Χαρτογραφώντας την πόλη, ψυχογραφώντας ανοίκειους και τυπικούς χαρακτήρες, αναδεικνύοντας στιγμιότυπα με μυθιστορηματική ακρίβεια. Μαζί με τους μουσικούς Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και την τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να εκπλήσσει με κάθε συναυλία τον ίδιο του τον εαυτό και το πιστό του κοινό με έναν μαγικό κάθε φορά τρόπο επικοινωνίας.
Παρακολουθήστε τη συναυλία διαδικτυακά και ζωντανά (live), την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 21.00, στη σελίδα https://www.snfcc.org/, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.
Υπάρχει και η δυνατότητα της άμεσης  παρακολούθησης της συναυλίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας όπως είναι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας.  Δίνεται σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου που κοστίζει 10€ και 5€ (μειωμένο) . Η είσοδος στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι από 30 λεπτά νωρίτερα μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξή της. 
Περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου