Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

eBoox

Από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης βιβλίων για smartphones
του Κυριάκου Οικονομίδη

Το eBoox αναδεικνύεται ως ο κυρίαρχος των προγραμμάτων ανάγνωσης βιβλίων για κινητές συσκευές, προσφέροντας ευρεία υποστήριξη για αρχεία της μορφής  epub, pdf, doc, docx, mobi, txt, rtf, odt, html, cbr, cbz, zip και rar. Μπορείς να απολαύσεις την άνεση της άμεσης φόρτωσης βιβλίων από οποιοδήποτε μέσο, είτε πρόκειται για το smartphone σου, την κάρτα SD, το cloud, ή ακόμη και από προγράμματα περιήγησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το eBoox είναι εντελώς δωρεάν και απαλλαγμένο από ενοχλητικές διαφημίσεις, ενώ παρέχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που θα σε ενθουσιάσουν.
Ξεχωρίζει καταρχάς για τις εξαιρετικές ρυθμίσεις που προσφέρει, επιτρέποντάς σε να διαβάζεις με άνεση και ευχαρίστηση. Οι σελίδες φορτώνονται αστραπιαία και η ανάγνωση των βιβλίων γίνεται με εντυπωσιακή ομαλότητα και ταχύτητα. Η ευχρηστία του eBoox, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την ευκολία χρήσης.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το eBoox είναι ο συγχρονισμός αρχείων ανάμεσα σε συσκευές Android αλλά και iOS. Αν επιθυμείς να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο από διάφορες συσκευές, δεν χρειάζεται παρά να συγχρονίσεις τα αρχεία σου με ένα απλό άγγιγμα. Αυτό σου επιτρέπει να συνεχίσεις την ανάγνωση από εκεί που σταμάτησες, απολαμβάνοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.
Όσον αφορά τη βαθμολογία των χρηστών, μόνο στο Google Play Store βλέπουμε πάνω από 180 χιλιάδες χρήστες να την έχουν βαθμολογήσει με μέσο όρο 4.8/5 αστέρια! Μη χάνεις χρόνο λοιπόν και εγκατέστησέ το στη συσκευή σου. 

Στοιχεία προγράμματος

Έκδοση: 2.58 (Android), 2.16 (iOS), μέγεθος 27 MB (Android), 202 MB (iOS), λειτουργικό σύστημα: Android 4.1+, iOS 9.0+, κατασκευαστής: eboox.ru/en/

 Κατεβάστε την εφαρμογή Download


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου