Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

 ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στις θεσμοθετημένες διακρίσεις που χορηγεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας  κατά την διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας, σε γονείς και μαθητές που διέπρεψαν και φέτος είχε παρουσία το 3ο Γυμνάσιο. 
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ και παρουσία του Μητροπολίτη Γλυφάδας, του Δημάρχου της πόλης,  δημοτικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών, στους βραβευθέντες μαθητές  που διέπρεψαν  στον αθλητισμό και την μάθηση  κατά το σχολικό έτος 2015-2016 ήταν ο Μάνος Βεκράκης, μαθητής του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας.  
Ο Μάνος Βεκράκης εισήχθηκε από τους πρώτους στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ και βραβεύτηκε με έπαινο που συνοδευόταν από ένα tablet για την υψηλή επίδοσή του στις πανελλήνιες εξετάσεις.  Η βράβευσή του έγινε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γλυφάδας Αιμίλιο Βουγιουκλάκη.
Ο Μάνος, δήλωσε στο Διάλειμμα, για την ευδόκιμη προσπάθειά του:
«Από μικρός ενδιαφερόμουν για τον αθλητισμό, την μουσική και την τεχνολογία. Αργότερα όμως, διαπίστωσα ότι είχα κλίση μόνο στα δύο τελευταία, οπότε ασχολήθηκα σε βάθος με την ηλεκτρική κιθάρα, τον προγραμματισμό και την ρομποτική. Γι' αυτό είχα από νωρίς αποφασίσει ότι θέλω να σπουδάσω στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Παράλληλα συμμετείχα σε δράσεις της τοπικής μου ενορίας και στην ορχήστρα των σχολικών εκδηλώσεων. Εν τέλει πέτυχα τον στόχο μου με μεθοδική μελέτη, οργάνωση και χωρίς άγχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου