Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Γκολφ Γλυφάδας

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ 

Μια ακόμα απόδραση από τη σχολική καθημερινότητα πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές της Α και Β τάξεις, του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, την Δευτέρα 22 Απριλίου! Επισκέφτηκαν το Γκολφ Γλυφάδας με καιρό Ανοιξιάτικο!
Πρόκειται για μια μεγάλη  έκταση γεμάτη πράσινο η οποία σου χαρίζει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μακριά από την πολύβουη ζωή της πόλης και προσφέρει δραστηριότητες ψυχαγωγίας ώστε να περάσει κάποιος ευχάριστα! Η έκταση των 530 στρεμμάτων κυριαρχείται από πυκνό χλοοτάπητα, σαν να πατάς χαλί, που διευκολύνει το άθλημα του γκολφ. Χλοοτάπητας που δεν είναι επίπεδος, αλλά έχει μια αρμονική καμπυλωτή ανάπτυξη και διακόπτεται από συστάδες δέντρων και θάμνων.  
Η παραμονή στις εγκαταστάσεις του γκολφ συνδυάστηκε με πικ νικ, παιχνίδια ομαδικών δραστηριοτήτων, περιπάτους, ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλά και γκολφ!
Στις περιπλανήσεις, στην ατελείωτη έκταση, βρέθηκε ένα ξεχασμένο μπαστούνι γκολφ, ένας καλός κύριος έδειξε πως χρησιμοποιείται  και από μπαλάκια ήταν διάσπαρτος ο χώρος. Οι μαθητές δοκίμασαν τις ικανότητές τους και αρκετοί τα πήγαν περίφημα! Οι βολές ήταν επιπέδου 50 μέτρων!
 Η επιστροφή στο σχολείο έγινε προς το μεσημέρι και όλοι μιλούσαν για μια ακόμη πολύ όμορφη μέρα που πέρασαν και γνώρισαν μια άγνωστη στους περισσότερους όμορφη τοποθεσία της Γλυφάδας.
Περισσότερες φωτογραφίες βρίσκονται ΕΔΩ

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου