Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ

Διαγωνισμός σκίτσου-γελοιογραφίας-κόμικς

«ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ @ PIERCE 2018» είναι ο τίτλος του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού σκίτσου-γελοιογραφίας-κόμικς που διοργανώνει το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος PIERCE και απευθύνεται σε μαθητές μέσης εκπαίδευσης.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Η ΓΥΝΑΙΚΑ» και κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει σε αυτόν με ένα μόνο, αδημοσίευτο έργο. Οι συμμετοχές μπορεί να είναι ατομικές ή ομαδικές, σε οποιοδήποτε τύπο χαρτιού με διαστάσεις 21X29,7cm (A4), ακολουθώντας οποιαδήποτε τεχνική κρίνουν κατάλληλη οι δημιουργοί, για να αποδοθεί αποτελεσματικότερα η έμπνευσή τους. Κάθε κόμικς μπορεί να αποτελείται από τέσσερις (4), το πολύ, σελίδες. Τα έργα δεν πρέπει να περιλαμβάνουν υλικό το οποίο υπόκειται σε έλεγχο πνευματικών δικαιωμάτων.
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή έργων είναι η 16η Μαρτίου.
Τα δημιουργήματα των μαθητών αξιολογεί επιτροπή της οποίας βασικά κριτήρια επιλογής αποτελούν η έμπνευση, η τεχνική αρτιότητα, η πρωτοτυπία και η αυθεντικότητα.
Απονέμονται τρία βραβεία ένα για κάθε κατηγορία (σκίτσο, γελοιογραφία, κόμικς), σε μαθητές γυμνασίου όσο και του λυκείου, καθώς και τιμητική διάκριση για το σχολείο. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Έπαινο  συμμετοχής.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από την ιστοσελίδα: www.pierce.gr/news/skitsofrenia-2018, τηλεφωνικά στο: 210 6009800 εσωτ. 1169 (Ιωάννης Κοσμάς) και ηλεκτρονικά στο: skitsofrenia@acg.edu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου