Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΡΑΔΙΑ του ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2018

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΕ ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΕΙ

Η μεγάλη  γιορτή  για  την  επιστήμη  και  την έρευνα, η Βραδιά του Ερευνητή, στην οποία μέσα από παρουσιάσεις, πειράματα, συζητήσεις, προβολές, παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά  και  γονείς,  έρχονται σε  επαφή με  τον άγνωστο κόσμο του ερευνητή, τον τρόπο εργασίας του και τους χώρους που κινείται! 
H  πολυδιάστατη  Βραδιά  του  Ερευνητή, κλείνει φέτος τα 13 της  χρόνια, με την ονομασία «Η επιστήμη σε προ(σ)καλεί» διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και με αρκετούς άλλους φορείς ως συμμετέχοντες, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, το χρονικό διάστημα 17.00 – 24.00, με ελεύθερη είσοδο και αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών!
Οι κυριότεροι φορείς που μετέχουν είναι οι: Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών  «Δημόκριτος», Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ΕΛΚΕΘΕ - Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών,  Ερευνητικό Κέντρο “Αθηνά”, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, SciCo.
Οι δραστηριότητες  ταξινομημένες για παιδιά και μαθητές καθώς και για ενήλικες όπως και η αναλυτική περιγραφή δράσεων των φορέων, πατήστε ΕΔΩ για να συνδεθείτε.  Για την παράλληλη δράση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου πατήστε ΕΔΩ

Προσοχή! Ακυρώνεται η  εκδήλωση «Βραδιά του Ερευνητή» στο Δημόκριτο λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Αντίθετα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα πραγματοποιηθεί  ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών αφού οι δράσεις  πραγματοποιούνται σε στεγαζόμενους χώρους. Πριν επισκεφτείτε τον φορέα που έχετε προγραμματίσει λίγο πριν ξεκινήσετε επικοινωνήστε μαζί του,διότι η κατάσταση του καιρού είναι ιδιαίτερα ρευστή!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου