Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

«Μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο»

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων, η  ασφάλεια των συσκευών, η ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο είναι τα θέματα του διαγωνισμού που διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου (SaferInternet4Kids) και απευθύνεται στους μαθητές όλων των βαθμίδων.

Καλούνται να δημιουργήσουν μια εικονογραφημένη ιστορία, ένα βίντεο, μια ζωγραφιά, μια παρουσίαση ή ακόμα και μια εφαρμογή αρκεί να είναι πρωτότυπη η δημιουργία για το πώς αντιλαμβάνονται την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο. 
Η συμμετοχή μπορεί να είναι ατομική  ή συλλογική ως ένα τμήμα, μια ή περισσότερες τάξεις, μια ομάδα μαθητριών και μαθητών.
Για τη συμμετοχή των μαθητών στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρωθεί η ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στο: https://saferinternet4kids.gr/sid-perigrafi/sid-2019/forma-sid-2019/ με τα παρακάτω υποχρεωτικά πεδία έως τις 20 Δεκεμβρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία:
Όνομα και Επώνυμο Υπευθύνου Εκπαιδευτικού
Email Επικοινωνίας
Φορέας (Όνομα Σχολείου)
Διεύθυνση Φορέα
Βαθμίδα Εκπαίδευσης και
Η εργασία ή το URL στο οποίο είναι μεταφορτωμένη
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου (SaferInternet4Kids) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας-ΙΤΕ, στο τηλέφωνο: 2811-391.233 πρωινές ώρες (Ψαρουδάκη Κατερίνα) και στο e-mail:  contact@saferinternet4kids.gr
Η προκήρυξη του διαγωνισμού βρίσκεται ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου