Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

80ος Μαθητικός Διαγωνισμός Μαθηματικών

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) διοργανώνει τον 80o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, «Ο ΘΑΛΗΣ», στα Μαθηματικά. Απευθύνεται σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του Γυμνασίου, και σε όλων των τάξεων των Γενικών  και των Επαγγελματικών Λυκείων.

Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας έχει παράδοση επιτυχημένων συμμετοχών σε αυτόν τον διαγωνισμό. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο σχολείο που φοιτούν (στο 3ο Γυμνάσιο στον υποδιευθυντή Χρήστο Καραμέρο), μέχρι και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου. Η διεξαγωγή του διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 9 Νοεμβρίου  στις 9:00 το πρωί και διαρκεί  τρεις (3) ώρες, σε σχολείο της περιοχής και απαρτίζεται μόνο από θέματα πλήρους ανάπτυξης.
Η εξεταστέα ύλη για κάθε τάξη είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης του ΙΕΠ για τα Μαθηματικά.
Οι μαθητές που διακριθούν συμμετέχουν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που διεξάγεται το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020. 
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Πανεπιστημίου 34, Αθήνα) στα τηλέφωνα: 210-36.16.532, 210-36.17.784, στο e-mail: info@hms.gr και στην ιστοσελίδα: www.hms.gr  καθώς και από τους μαθηματικούς του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου