Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

«Νηστίσιμος»

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Περιορισμένος ο εορτασμός της επετείου του «ΟΧΙ», φέτος.  Η λαμπρή εκδήλωση του σχολείου μετατρέπεται σε εκδήλωση του τμήματος. Η παρέλαση δεν θα γίνει, σώθηκε μόνον η δοξολογία στον  ναό με την προσέλευση των σημαιοφόρων και των παραστατών και η κατάθεση στεφάνων.   
Η απόφαση για τον «νηστίσιμο» εορτασμό είναι του υπουργείου Παιδείας αφού έλαβε υπόψη τις υποδείξεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Ο εορτασμός στο 3ο Γυμνάσιο

Την παραμονή της επετείου, στην πρωινή συγκέντρωση, πρόκειται να γίνει η παράδοση της σημαίας από την διευθύντρια του σχολείου, παρουσία των εκπαιδευτικών και των μαθητών, στην σημαιοφόρο του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. 
Στην συνέχεια ο καθηγητής της πρώτης ώρας έχει ετοιμάσει υλικό για την 28η Οκτωβρίου 1940 και το παρουσιάζει στους μαθητές του τμήματος. Παράλληλα θα διανείμει τα βραβεία και τα αριστεία στους μαθητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά. 
Ανήμερα της επετείου ο δήμος δεν έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα του εορτασμού μέχρι την στιγμή της δημοσίευσης. Μόλις υπάρξει  νεότερο θα ενημερωθείτε.
Με την ευχή του χρόνου να είμαστε στην κανονικότητα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου