Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΒΡΑΔΙΑ του ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2020

 Συντονιζόμαστε, μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε

Η μεγάλη  γιορτή  για  την  επιστήμη και  την έρευνα, η Βραδιά του Ερευνητή, φέτος, λόγω του κορωνοϊού, έγινε διαδικτυακή. Πρόκειται για εκδηλώσεις που στοχεύουν στην εξοικείωση της κοινωνίας με τον κόσμο της έρευνας. Το πλούσιο και ενδιαφέρον ψηφιακό υλικό δημοσιεύεται σταδιακά είτε πριν είτε κατά τη «Βραδιά του Ερευνητή» που είναι η Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.
Η φετινή Βραδιά του Ερευνητή σχεδίασε εκδηλώσεις σε έξι πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα και Ρέθυμνο. Μπορείς να επισκεφτείς την  υποσελίδα της πόλης που σε ενδιαφέρει για να διαπιστώσεις αν σχεδιάζεται κάποια εκδήλωση (π.χ. pre-event) με φυσική παρουσία. Και φυσικά, μπορείς να παρακολουθείς τους λογαριασμούς της Βραδιάς στα κοινωνικά δίκτυα για να μαθαίνεις εγκαίρως τα νέα της! [Κεντρική σελίδα  «Βραδιάς του Ερευνητή»]
Η «Βραδιά του Ερευνητή», διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ινστιτούτο Φυσικής Πλάσματος & & Λέιζερ.
Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να εξοικειωθείτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, να λάβετε απαντήσεις στα πιο καυτά επιστημονικά ερωτήματα, να συνομιλήσετε ζωντανά με ερευνητές και να διασκεδάσετε με μουσική και άλλα ψυχαγωγικά δρώμενα.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται ΕΔΩ
Κλείσε ένα ραντεβού με έναν από τους διαθέσιμους ερευνητές μας για να ενημερωθείς ΕΔΩ
Έρευνα Aιχμής μέσα από τα κατηγοριοποιημένα βίντεο ΕΔΩ
Παρακολουθήστε τη διοργάνωση από το επίσημο κανάλι στο youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου