Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Για μαθητές Γυμνασίου

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) διοργανώνει τον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων. 
Οι μαθητές διαγωνίζονται τόσο σε θεωρητικά θέματα όσο και σε πειραματικό πρόβλημα, χωρίς τη λήψη μετρήσεων, αλλά με επεξεργασία πραγματικών πειραματικών δεδομένων.
Η  εξεταστέα ύλη για την κάθε τάξη είναι τα 2/3 της ορισθείσης ως διδακτέας ύλης και βρίσκεται ΕΔΩ. Οι μαθητές μπορούν να έχουν μαζί τους υπολογιστή τσέπης, αλλά όχι κινητό τηλέφωνο του οποίου η κατοχή και χρήση απαγορεύεται.  
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην Ε.Ε.Φ., μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στο email: eef.pan.diag@gmail.com. 
Η διεξαγωγή του διαγωνισμού πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου και στις 9:30.το πρωί και η διάρκειά του  είναι δύο (02) ώρες. Συνιστάται στους μαθητές να έχουν μαζί τους υπολογιστή τσέπης, αλλά όχι κινητό τηλέφωνο του οποίου η κατοχή και χρήση απαγορεύεται στη διάρκεια του διαγωνισμού.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται  στα τηλέφωνα: 2103635701, 2103610690 και μέσω του  e-mail: eef.pan.diag@gmail.com 
Πληροφορίες και παλαιά θέματα (με τις λύσεις τους) των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής υπάρχουν στον δικτυακό τόπο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών: http://www.eef.gr .
Η προκήρυξη του διαγωνισμού βρίσκεται ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου