Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Παραλίες Γλυφάδας

ΟΜΟΡΦΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με αμμουδιά, θάλασσα, κολύμπι, ηλιοθεραπεία, παιχνίδια με ρακέτες και μπάλα… Σε κατευθύνει στις φροντισμένες παραλίες της Γλυφάδας! 

Παραλίες με νερά γαλαζοπράσινα, με άμμο και όλες τις απαραίτητες υποδομές που τις κάνουν λειτουργικές. Παραλίες βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες, ελεύθερες, χωρίς την παραμικρή χρέωση και προσβάσιμες σε όλους. 
Η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο, με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας και υγιεινής. Επιβάλει 33 αυστηρά κριτήρια τα οποία αφορούν καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
Η φυσική ομορφιά της Γλυφάδας με την φροντίδα του Δήμου δημιουργούν το καλοκαίρι τις όμορφες συνθήκες που προσελκύουν τους κολυμβητές. Καλαίσθητες ομπρέλες τοποθετημένες σε μεγάλη απόσταση η μία από την άλλη, ντουζιέρες, αποδυτήρια, διάδρομοι, καθιστικά, θέσεις στάθμευσης και δύο Seatrac που διευκολύνουν  τα άτομα με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα να έχουν  πρόσβαση στο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου