Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ...

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Ξεκίνησε η ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές του Γυμνασίου. Τα μαθήματα παραδίδονται στο 2ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης που βρίσκεται στην οδό Αργοναυτών 34 (Τηλ.: 2109622860), κοντά στο σχολείο μας.
Αποτελεί "ανάσα" για τα παιδιά και τις οικογένειές τους η πρόσθετη στήριξη των μαθητών σε μαθήματα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Η ενισχυτική διδασκαλία αποτρέπει την μαθησιακή περιθωριοποίηση των μαθητών λόγω των κενών που τους δημιουργούνται από την δομή του εκπαιδευτικού συστήματος που εφαρμόζεται.
Ανάλογα με το μάθημα στο κάθε τμήμα της ενισχυτικής διδασκαλίας μετέχουν 10-19 μαθητές.
Πρόσβαση έχουν οι μαθητές που έχουν κάνει την σχετική δήλωση, οι άλλοι ενδιαφερόμενοι ας επισκεφτούν το σχολείο που διεξάγονται τα μαθήματα. Είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί λύση...
Το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας για να εμφανιστεί "πατήστε" ΕΔΩ !







ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ








ΦΥΣΙΚΗ Γ ΜΑΘ/ΚΑ Γ ΑΡΧΑΙΑ Α2 ΦΥΣΙΚΗ Β








ΜΑΘ/ΚΑ Γ ΝΕΑ Β1 ΜΑΘ/ΚΑ Β ΑΡΧΑΙΑ Α1 ΦΥΣΙΚΗ Γ1 ΝΕΑ Α2








ΝΕΑ Γ ΜΑΘ/ΚΑ Α ΝΕΑ Β2  ΝΕΑ Γ

3 σχόλια:

  1. Νωρίς την ξεκίνησαν την ενισχυτική και αυτή βιαστική. Τι ξεφτήλα να καλούν τα παιδιά και να μην έχουν πρόγραμμα. Στην ουσία ξεκινούν από αύριο. Το πρόγραμμα είναι αυτό που δημοσιεύετε. Στα τμήματα που εγγίζουν τα 19 παιδιά τι θα πρωτολύσει ο καθηγητής. Μια ερώτηση να κάνει το κάθε παιδί αν χρειαστεί 1 λεπτό πέρασαν τα είκοσι. Άν απαντήσει ο καθηγητής σε τρία λεπτά ο χρόνος δεν φτάνει.
    Έχω την εντύπωση ότι έγιναν για να αυτοϊκανοποιούνται οι υπεύθυνοι ότι έκαναν το καθήκον τους. Νοοτροπία ανευθυνοϋπεύθυνων που διοίκησαν τα τελευταία 35 χρόνια την Ελλάδα και την κατάντησαν ξεφτήλα.
    Για να λένε τόσο αυτοί όσο και τα παπαγαλάκια της εξουσίας τους ότι επιτελούν έργο με ένα αντάλλαγμα να ψηφιστούν στις ερχόμενες εκλογές.
    Πότε Θεέ μου θα απαλλαγούμε από τους δήθεν! Πότε θα αποκτήσουμε αρμόδιους που να είναι ικανοι να λένε τα πράγματα με το όνομά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα και πότε υπέγραψα για να παρακολουθήσει το παιδί μου ενισχυτική διδασκαλία. Σίγουρα πριν από μήνες. Αν αυτό λέγεται οργάνωση δώστε μου τον ορισμό της ανοργανωσιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του χρόνου που δεν θα έχουμε εκλογές τον Μάιο θα ξεκινήσουν . Να δω τι θα λες τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή