Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα μαθήματα δημοσιογραφίας πραγματοποιούνται στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος. Μια προσπάθεια με θετικά αποτελέσματα, που άρχισε πριν έξι χρόνια και φέτος είχε μια ιδιαίτερη επιτυχία που προβλήθηκε πέρα από τα όρια της Γλυφάδας, πανελλαδικά! 

Η καλλιέργεια της δημοσιογραφίας ξεκίνησε ως ανάγκη έκφρασης παιδιών και της  προβολής του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, το σχολικό έτος 2008-2009.
Αρχικά η δημοσιοποίηση, για την ακρίβεια η πρακτική άσκηση αυτών που διδάχθηκαν έγινε με την έκδοση της μηνιαίας τετρασέλιδης εφημερίδας, "ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ". Εκδόθηκαν δύο φύλλα και ανέστειλε την έκδοσή της για οικονομικούς λόγους.
Το επόμενο σχολικό έτος, τον Δεκέμβριο του 2009, "ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ" άλλαξε μορφή, έγινε ψηφιακό. Η καθημερινή και δημοφιλής παρουσία του συνεχίζεται απρόσκοπτα πλην δύο "διαλειμμάτων" λόγω αλλαγής πλατφόρμας φιλοξενίας.
Σε αρχείο παρουσίασης, [πατήστε ΕΔΩ για να εμφανιστεί], γίνεται αναφορά στα πεπραγμένα της φετινής σχολικής χρονιάς που ήταν σταθμός στην πορεία της δημοσιογραφικής ομάδας.

1 σχόλιο: