Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ



 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ


Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος μαθητών διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών.
 ΠΟΙΗΣΗ
Συμμετοχή  με ένα (1) ποίημα, έμμετρο με ομοιοκαταληξία ή με ελεύθερο στίχο, για τους μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου μέχρι τριάντα στίχους, στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα και θέμα ελεύθερο.
ΔΙΗΓΗΜΑ
Συμμετοχή για τους μαθητές Γυμνασίου είναι με ένα (1) διήγημα έως τέσσερις (4) σελίδες μεγέθους Α4, δακτυλογραφημένες με γραμματοσειρά Times New Roman 12 και διάστιχο 1, στην ελληνική γλώσσα και θέμα ελεύθερο.
 Δίδονται  βραβεία και έπαινοι, σε κάθε λογοτεχνικό είδος και κατηγορία διαγωνιζόμενων καθώς και Αναμνηστικά Διπλώματα Συμμετοχής στους συμμετέχοντες.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Τα έργα να είναι ανέκδοτα και αδημοσίευτα. Υποβάλλονται σε πέντε (5) δακτυλογραφημένα αντίτυπα με ψευδώνυμο, το οποίο θα αναγράφεται στο πάνω δεξιό μέρος του κειμένου. Τα πραγματικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, σχολείο και εκπαιδευτικός τάξης) του διαγωνιζόμενου κλείνονται σε μικρό φάκελο που μπαίνει μαζί με τα πέντε αντίτυπα σε μεγαλύτερο. Στο εξωτερικό μέρος του μικρού φακέλου αναγράφεται το ψευδώνυμο και στο εξωτερικό μέρος του μεγάλου φακέλου το ψευδώνυμο και η κατηγορία του διαγωνισμού στον οποίο συμμετέχετε (Διήγημα Γυμνασίου, Αγγλική Ποίηση Γυμνασίου κ.λπ). Οι φάκελοι ταχυδρομούνται με απλή επιστολή (όχι συστημένη) στη διεύθυνση:
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
Τ.Θ. 8231 Τ.Κ. 10210 ΑΘΗΝΑ
Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την 31 Δεκεμβρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου).
Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στην προκήρυξη του διαγωνισμού που βρίσκεται ΕΔΩ και δίδονται από τα τηλέφωνα: 2103819571, 2107515171, 2130429351 και 6949472787.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου