Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ

Θερινή δημιουργική απασχόληση 

Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) για παιδιά 6-14 ετών διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας για το καλοκαίρι. Διαρκεί πέντε εβδομάδες (25 Ιουνίου - 27 Ιουλίου) καθημερινά από τις 7:45 το πρωί ως τις 4:15 το απόγευμα. Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών), τις ώρες 8:30-14:00 και 16:00 – 20:00.
Στις καλοκαιρινές αυτές δραστηριότητες τα παιδιά έρχονται σε επαφή με αθλήματα (όπως στίβος, μπάσκετ, κολύμβηση), συνδέονται με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, γνωρίζουν από κοντά σπουδαίους αθλητές, διασκεδάζουν με περιπέτειες κινηματογραφικών ηρώων και κοινωνικοποιούνται! Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, ενώ υπάρχουν καθημερινά αθλητικές δράσεις, δημιουργικά  παλιά και νέα παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δικαιολογητικά συμμετοχής υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής και είναι τα εξής: 
- Αίτηση εγγραφής (παραλαμβάνεται από το χώρο εγγραφής)
- Υπεύθυνη δήλωση γονέα (παραλαμβάνεται από το χώρο εγγραφής όπως και η αίτηση)
- Πιστοποιητικό γεννήσεως (για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2012)
- Πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας όπου να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας
- Ιατρική βεβαίωση του παιδιού
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης είναι 50€ ανά παιδί (το υπόλοιπο κόστος καλύπτεται από το Δήμο). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το τηλέφωνο 210 8943800. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου